Einde 2020: unieke loopbrug uit Kessel aangeboden

*UPDATE: brug Kessel niet meer beschikbaar*

Het einde van 2020 nadert en de Bruggenbank zit in de lift. Het afgelopen jaar is het aantal binnengekomen aanvragen fors gestegen, waarmee de waarde van dit platform wordt aangetoond. In de loop van 2021 zullen de eerste projecten die via de Bruggenbank zijn ontstaan gerealiseerd worden. We sluiten het jaar goed af met een ‘nieuwe’ unieke loopbrug langs de Maas in Kessel (Limburg).

Deze unieke (mindervalide) loopbrug ligt langs de Maas en is 76 meter lang en bestaat uit 17 delen. De elementen liggen inmiddels deels gedemonteerd bij de eigenaar. Elk brugdeel crica 4,5m lang en 1,5m breed, geschikt voor een onderhoudsvoertuig en onderhoudsarm. Minimale afname is vier stuks. Beschikbaarheid: medio maart 2021, in overleg.

Voor verdere updates: houd onze website in de gaten en neem gerust contact op via het contactformulier, info@bruggenbank.nl of telefonisch via 040-3041246.

Contact

Vragen over een van de projecten, de werkwijze van de Bruggenbank, op zoek naar een brug of heeft u een over? Neem gerust contact op met ons via het info@bruggenbank.nl of telefonisch via 040-3041246.