Eerste voltooide projecten en nieuwe bruggen online

Ook in 2021 gaan de ontwikkelingen rondom de Bruggenbank door. Er zijn meerdere projecten die afgerond zijn of afronding naderen en daarbij dienen meer bruggen zich aan.

Sinds begin van dit jaar zijn er een aantal concrete ontwikkelingen rondom de Bruggenbank gaande. Onlangs is de Waaghoofdbrug uit Leiden naar de gemeente Nijmegen verplaatst. Nadat de brug eerst dienst deed als loopbrug in het centrum van Leiden, zal die als loopbrug in de binnentuin bij het Radboudumc in Nijmegen gebruikt worden. Daarnaast zijn er reeds meerdere projecten gerealiseerd die ontstaan zijn via de Bruggenbank en loopt er nog een aantal projecten dat later dit jaar naar alle waarschijnlijkheid voltooid zal worden.

Tot slot: er zijn twee nieuwe ophaalbruggen online geplaatst die in het najaar van 2021 vrij zullen komen. Dit zijn de brug Venekoten uit Oosterwolde en de Tjamsweersterbrug uit Tjamsweerd bij Appingedam. Kijk voor meer informatie bij de advertenties op Bruggenbank.nl

Tjamsweersterbrug
Tjamsweer
Brug Venekoten
Oosterwolde

Contact

Vragen over een van de projecten, de werkwijze van de Bruggenbank, op zoek naar een brug of heeft u een over? Neem gerust contact op met ons via het info@bruggenbank.nl of telefonisch via 040-3041246.